4 luxe SuiteLofts

We noemen onze luxe units: SuiteLofts.
Het lef, de eigengereidheid en het open karakter van een loft.
De luxe, het comfort en de warmte van een suite.

Alle SuiteLofts zijn ruim. In vierkante meters en zeker ook in kubieke meters. Wat een ruimte ervaar je. Ze hebben allemaal een vide met luxe, comfortabele 7-zone-pocketvering kingsize bedden. Een uitgebreide en zeer luxe badder-unit met sanitair van het exclusieve Nederlandse merk Jee-O. Een apart toilet.

Beneden een mooie kitchenette waar je lekker kunt zitten om te ontbijten, een kop koffie, thee of een glaasje te drinken, een hapje eten misschien. Er is ook een fijne zit-unit. 

Heerlijk samen zijn, ontspannen en genieten. Daar zijn de SuiteLofts expliciet voor ontworpen.

In ‘De Lobby’ beneden vind je een ruime mooie keuken met een “honesty-koelkast” waarin zoveel mogelijke lokale en/of biologische producten.

Je kunt hier ook gewoon chillen. Een boek lezen, uit het raam turen of keuvelen met andere gasten.

(Voor wie iets langer wil blijven is er ook een aparte wasruimte met droger, wasmachine, strijkijzer& -plank.)

PS: de foto’s zijn impressies! We zullen deze zo vlug mogelijk vervangen door foto’s van het interieur.

SuiteLoft 1

De SuiteLoft met uitzicht op de paardenwei aan de overkant én uitzicht op de cour, de mooie binnenplaats van onze boerderij. In de living oude muurtekeningen die tevoorschijn kwamen onder heel veel lagen behang. Via een wenteltrap kom je op de vide. Hier, hoog boven de drukte van de wereld, vind je rust en sereniteit. Je kunt er genieten van een ontspannend bad óf je kiest voor de verkwikkende stralen van de douche. Een zeer uitnodigend kingsize bed. En een zachte, bijzondere lichtinval door de teruggebrachte uilengaten. Welkom!

SuiteLoft 2

De SuiteLoft waar het warme licht van de zon door de ramen met glas in looddetails naar binnen valt. Op een heldere zomeravond is het licht van de zonsondergang echt magisch! Je kijkt uit op de paardenwei aan de overkant, er is een doorkijkje naar de cour. Een wenteltrap leidt je naar de mooie grote vide. De grootste vide van onze 3 SuiteLofts. Je kunt genieten een ontspannend bad óf je kiest voor een verkwikkende douche. Daarna lekker wegdommelen in het heerlijke bed. Welkom!

SuiteLoft 3

De SuiteLoft met vrijstaand bad als middelpunt. Een heerlijke zitunit met uitzicht op de cour, de mooie binnenplaats van onze boerderij. Een luie trap, door de oude mergelmuur en je betreedt de romantische vide met een heerlijk, lekker groot bed aan de ene kant en een mooie inloopdouche en wastafel aan de andere kant. Welkom!

SuiteLoft 4

Binnenkort te boeken.